Portland nakon preokreta savladao Toronto, Jusuf Nurkić se povrijedio u prvoj četvrtini

Nadati se da nije ništa ozbiljno

Portland nakon preokreta savladao Toronto, Jusuf Nurkić se povrijedio u prvoj četvrtini

E. Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa pobijedili su na svom parketu ekipu Toroto Raptorsa sa 112:111, a meč je obilježila povreda bh. košarkaša Jusufa Nurkića.

Portland je gubio veći dio utakmice, ali su košarkaši ovog tima sjajnom igrom u posljednjoj dionici uspjeli da dođu do preokreta i pobjede od 112:111.

No, ovaj meč po dobrom neće pamtiti Nurkić koji se povrijedio već u prvoj četvrtini. Nurkić je igrao devet minuta i uspio je da ubaci dva poena i doda dva skoka, ali se onda požalio na bol u lijevom mišiću.

Nurkić je ubrzo nakon toga napustio igru, te je odšetao u svlačionicu i više se nije vraćao na parket. Još uvijek nije poznato koliko je povreda ozbiljna, te koliko će Nurkić odusustvovati s parketa.

Portland je u ovom meču do pobjede vodio CJ McCollum koji je upisao 30 poena, dok je Damian Lillard ubacio 23 poena. Kod ekipe Toronta istakao se Siakam sa 22 poena.

Top Komentari

WOLF20
Brz oporavak Juka ali cinjenica je da je pao u formi bas
6 0
Ragnar1234
Nije se spremio , pogledaj kako izgleda poslje povratka od povrede kad se spremao bas i golim okom ti mozes vidjet visak kg i sporije kretnje
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi