Posrnula NBA franšiza želi dovesti Roziera i Beverleya
Bullsi žele u novoj sezoni mnogo bolje rezultate, pa sa time u skladu krenuli su u renoviranje tima

Zanimljiv izbor

Posrnula NBA franšiza želi dovesti Roziera i Beverleya

E. Dindić

Nakon što nisu uspjeli dobiti prvi pick, a potom ni jedan od prva tri picka u redovima Chicago Bullsa vlada veliko razočaranje. 

Međutim, vremena za tugu nema te moraju što prije krenuti u slaganje tima za iduću sezonu. Kako prenose tamošnji Bullsi žele dovesti u svoje redove Terry Roziera i Patricka Beverleya.

Rozier je prošle sezone pružao sjajne partije u odsustvu Irvinga, da bi ove godine njegovim povratkom ponovo preselio na klupu. Već je najavio da ne želi da sjedi na klupi i iduće godine, te da će potražiti tim gdje će biti prva opcija.

Što se tiče Beverleya on slovi kao sjajan odbrambeni košarkaš, te je ove godine bio na prosjecima od 7 poena 5 skokova i 4 asistencije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi