U ljepotici večeri Maccabi preokrenuo i slavio protiv CSKA

Sjajno drugo poluvrijeme Izraelaca

U ljepotici večeri Maccabi preokrenuo i slavio protiv CSKA

U najljepšoj utakmici prve večeri 13. kola Eurolige Maccabi iz Tel Aviva nakon preokreta je pobijedio aktualnog prvaka Europe moskovski CSKA rezultatom 90:80.

Derbi susret 13. kola Eurolige koji su odigrali Maccabi i CSKA doista je ponudio sve najbolje od onog što može ponuditi europska košarka. Moskovljani koje krasi epitet prvaka Eurolige otvorili su ovaj susret s autoritetom i nakon prvog perioda vodili s 29:20.

Prednost Moskovljana je u drugoj četvrtini nekoliko puta iznosila i po 13 razlike no Izraelci su smogli snage i na veliki odmor otišli sa sedam koševa minusa. 

U nastavku se rasplamsala borba, Maccabi je zaigrao sjajno i u obrani i u napadu te je prešao u vodstvo. Sjajni Wilbekin pogodio je neke nevjerojatne šuteve za tri poena a u isto vrijeme je razigravao suigrače te je susret završio s 22 poena i 9 asistencija što mu je donijelo valorizaciju od 33. S druge strane Mike James je na isti način odgovarao Wilbekinu te na 2 minuta do kraja doveo Ruse na potpuni egal i rezultat 80:80 ali je završnica s furioznih 10:0 pripala "Ponosu Izraela" koji je došao do zlata vrijednih bodova i ostanka u samom vrhu euroligaške ljestvice. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Sjajan je bio i Otello Hunter s 20 poena a Bryant je zabio 14 dok je Zoosman ubacio 13 koševa. Mike James s 22 najbolji kod CSKA, Kyle Hines dodao je 14 poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi