Pomoćni trener KK Spars Ziraat Bank

Prašović: Sloboda ima dodatni adrenalin kad igra u Tuzli

S. Mlaćo

Košarkaški Spars Ziraat Bank vrijedno se spremaju za početak Lige 6 za prvaka Prvenstva BiH u kojem će u goste tuzlanskoj Slobodi. 

Sparsi i Sloboda se dobro poznaju, a svoja očekivanja od ovog susreta za SportSport.ba je prenio pomoćni trener Sarajlija Admir Prašović.

"Očekujemo neizvjesnu utakmicu i idemo na pobjedu. To je ono za šta se spremamo, a Sloboda nije ista ekipa kada igra na strani i kući. Tuzla je košarkaški grad i oni imaju dodatni adrenalin u Tuzli, te ne očekujemo lagano utakmicu kao što je bila prošla u Skenderiji", jasan je bio Prašović.

"Na Reljića možemo računati, Zahiragić je u programu za vraćanje kao i Mičić, a ostali igrači su spremni. Svi se raduju početku lige", dodao je Prašović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Zanimljivo da je Zahiragić i pored operacije koju je obavio nedavno prisustvovao današnjem treningu, a njegov povratak koji se očekuju uskoro sigurno će mnogo obradovati struku, ali i navijače Sparsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi