Pred KK Bosnom sezona ispita

Studenti se pripremaju za nadolazeću sezonu

Pred KK Bosnom sezona ispita

Košarkaški klub Bosna ASA BH Telecom obavio je bazični dio priprema na Igmanu, te su se potom vratili u Sarajevo, gdje im predstoji Memorijalni turnir "Mirza Delibašić".

Playmaker sarajevskih Studenata Muhamed Pašalić očekuje dobru sezonu, ali najavljuje i moguće oscilacije u igri sarajevske ekipe.

"Pokazalo se na treninzima da ove sezone možemo postići dosta toga. Možda ne u ovoj prvoj sezoni, ali ukoliko bi se zadržala postojeća ekipa za narednu sezonu mislim da bi mogli dosta napraviti", kaže Pašalić u razgovoru za K1 / SportSport.ba.



"Imamo ekipu koja je veoma mlada i posjeduje veliki potencijal. U ekipu se mora uložiti mnogo rada, truda i strpljenja kako bi dobili jedan konačan proizvod, a to je jedna zdrava ekipa sa igračima koji će biti sposobni nositi igru", rekao je trener Bosne Dejan Parežanin.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije