Predsjednik KK Partizan: Pokazali smo da smo spremni za povratak u Euroligu

Ostoja Mijailović je uvjeren

Predsjednik KK Partizan: Pokazali smo da smo spremni za povratak u Euroligu

Nakon nekoliko sezona koje je proveo u stagnaciji previranjima u klubu, KK Partizan u ovoj se sezoni opet pokazao da je spreman za velike domete.

U trenutku kada su sva natjecanja obustavljena zbog pandemije koronavirusa Partizan je bio ekipa s najboljim omjerom u Eurocupu gdje bi do kraja doigravanja imao prednost domaćeg terena, a u ABA ligi bili su prvi. 

Ostoja Mijailović, prvi operativac kluba iz Humske u intervjuu za SDNA rekao je kako je Partizan spreman za povratak na veliku scenu.

"Puno je 'ako' u ovom pitanju i puno podpitanja u svemu. Iz ove tačke gledišta za Euroligu je najbitnije i ono čemu se nada je da se sezona završi na terenu i to je jedino o čemu se zasada razgovara. Šta bi bilo da se sezona završi, ko će igrati ako se nastavi, u kojem će se formatu sve odvijati... to su sve stvari koje trebamo ostaviti za trenutak 'ako se desi'. Ipak, bez obzira na sva događanja mislim da je Partizan spreman za povratak u Euroligu i mislim da smo to do sada i dokazali" - kazao je predsjednik Partizana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi