Prekinut meč Vojvodina - Igokea Partizan

(Ne)prijateljska u Novom Sadu

Prekinut meč Vojvodina - Igokea Partizan

Prijateljska utakmica između košarkaša Vojvodine i Igokee Partizan prekinuta je u 20. minutu pri rezultatu 47:38 za tim iz Srbije.

Nešto manje od 30 sekundi prije kraja prvog poluvremena Siniša Kovačević protestovao je kod sudija, jer je smatrao da nije napravio faul, a na njega je tada «skočio» trener Vojvodine, Vlada Đurović.

Isfrustrirano se derao na Kovačevića, a zbog toga je šef stručnog štaba Ikokee, Dragan Bajić odlučio ekipu izvesti sa terena, te ne nastaviti ovaj susret igran u Novom Sadu.

U bh. klubu kažu kako su sudije cijelih 20 minuta susreta bile na strani Vojvodine, a što, smatraju, dokazuje jer su Igokea Partizanu dok susret nije prekinut dosudili jednu namjernu i dvije tehničke greške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.