"Preko nekih stvari nisam mogao da pređem i odlučio sam da napustim Gradinu"

Vladimir Mićanović za SportSport.ba

"Preko nekih stvari nisam mogao da pređem i odlučio sam da napustim Gradinu"

E. Čaušević

KK Gradina iz Srebrenika ostao je bez trenera jer je Vladimir Mićanović odlučio napustiti klupu ovog tima. 

Ovaj 38-godišnjak je potvrdio za SportSport.ba da više nije trener tima iz Srebrenika jer se nije slagao s čelnicima kluba oko planova za budućnost. Iako je ostvario odličan uspjeh s ovim timom plasmanom u Premijer ligu na kraju su se njihovi putevi razišli.

"KK Gradina i ja razišli smo se, na moju žalost zbog svega što smo ostvarili. Imali smo odličnu priču prošle sezone kada smo zajedno ostvarili historijski rezultat i ušli u elitni rang bh. košarke. Ipak, došlo je do određenih neslaganja s pojedinim članovima Uprave preko kojih ni jedan trener koji drži do sebe ne bi mogao preći. Ostalim članovima Uprave i momcima želim sve najbolje u predstojećoj sezoni", rekao je Mićanović za SportSport.ba.

Prije angažmana u Gradini ovaj trener je u svojoj karijeri još s klupe vodio Student i Slobodu iz Tuzle.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi