Preldžić 14 poena u pobjedi Fenera

Tursko košarkaško prvenstvo

Preldžić 14 poena u pobjedi Fenera

Fenerbahce Ulker došao je do pobjede nad ekipom Kepeza u gostima dosta lako, rezultatom 94:71, uz dobar učinak Emira Preldžića.

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Preldžić ubacio je 14 poena za pobjedu ekipe koju sa klupe vodi legendarni trener Bogdan Tanjević i tako doprinio uvjerljivoj pobjedi Kanarinaca rezultatom 94:71.

Inače, najefikasniji u redovima pobjedničke ekipe bio je nekadašnji reprezentativac Turske Mirsad Turkcan sa 18 poena, dok je pojačanje iz NBA Roko Leni Ukić ubacio 16. U redovima poražene ekipe, koju je nekada vodio Sabit Hadžić, prvo ime je bio Jovo Stanojević sa 26 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti