Preldžić opet briljirao

Preldžić opet briljirao

Emir Preldžić je odigrao još jednu fantastičnu utakmicu u turskom prvenstvu. Njegov Fenerbahče je opet bio na visini zadatka i slavio novu pobjedu, ovaj put u gostima kod Oyak Renaulta.

Preldžić je upisao 25 poena i 8 skokova, dok je kod Oyaa James Mays upisao 21 poen i 11 skokova. U redovima Oyaka je Nedim Delić ubacio 4 poena.

Turk Telekom je poražen an svom parketu od Erdemira, kao i Mersin od Karsiyake Asim Paščanović je kod Mersina upisao 4 poena i 4 skoka. Galatasaray je na svom parketu bio bolji od Trabzonspora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.