"Preživio sam rat, povreda nije problem"

Teletović spreman za Real Madrid

"Preživio sam rat, povreda nije problem"

Naš košarkaški reprezentativac i član Caje Laboral, Mirza Teletović, istakao je kako još uvijek ima problema sa povredom, ali da će dati sve od sebe da zaigra protiv madridskog Reala.

Podsjetimo, Teletović je prošle sedmice povrijedio lakat u susretu njegove Caje Laboral i Manrese. Međutim, povreda nije bila teže prirode.

"Preživio sam tri godine u ratu, tako da ova ozljeda nije problem. Istina je da još uvijek imam bolove, ali izdržat ću", rekao je Teletović.

Susret između Real Madrida i Caje Laboral igra se u nedjelju, a naš košarkaš je posebno motivisan za taj duel.

"Utakmice protiv Reala niko ne želi propustiti", kratko je prokomentarisao Teletović.

Caja je u prošlom kolu prekinula niz od šest uzastopnih pobjeda, te će im nedjeljni derbi protiv Madriđana biti od velikog značaja. Dodatnu draž ovoj utakmici daje činjenica da je Real najbolja domaća, a Caja najbolja gostujuća ekipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.