Prigioni: Mirza će pokazati koliko vrijedi

Prigioni: Mirza će pokazati koliko vrijedi

Pablo Prigioni i Mirza Teletović su veliki prijatelji još iz vremena kada su zajedno branili boje baskijske ekipe Caje Laboral.

Danas Prigioni igra za New York Knickse, a komšija mu je upravo Teletović, koji brani boje ljutog gradskog rivala Brooklny Netsa.

Ova dvojica košarkaša su novajlije u NBA, ali i u New Yorku, a većinu vremena provode zajedno u Velikoj jabuci.

"Konačno sam se počeo navikavati na život u New Yorku. U početku sam dosta obilazio znamenitosti u gradu, a većinu slobodnog vremena provodim sa porodicom i sa porodicom Mirze Teletovića. Sa njim sam stalno u kontaktu. Vidim da je sinoć odigrao dobru utakmicu. Mirza je sjajan košarkaš i ovo je samo početak. Čim dobije više minuta na terenu, pokazaće svima koliko vrijedi", kaže Prigioni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.