Prijetnje komesaru NBA lige: Ako mi ne dozvoliš da igram, ubiću te

Muškarac uhapšen zbog prijetećeg e-maila

Prijetnje komesaru NBA lige: Ako mi ne dozvoliš da igram, ubiću te

Jedan muškarac je prošlog petka uhapšen pod sumnjom da je komesaru NBA lige Adamu Silveru poslao prijeteću poruku putem e-maila, prenosi TMZ Sports.

"Ako mi ne dozvoliš da igram, doći ću i ubiću te svojim je**nim poštoljem", navodno je sadržaj e-maila kojeg je Silveru poslao 27-godišnji David Pyant.

Pyant je optužen za teško uznemiravanje, a sudija mu je izdao i privremenu zabranu prilaska Adamu Silveru.

Pomenuti muškarac je pušten iz pritvora nakon što je uplaćena kaucija, a prema američkim medijim, Pyant je u prošlosti lišavan slobode 13 puta zbog različitih prekršaja. Navodno je prijeteći e-mail poslao Adamu Silveru u julu prošle godine.

I dalje nije jasno zbog čega se 27-godišnjak odlučio na ovakav potez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi