Curry bi uskoro mogao na parket

Dobre vijesti za Warriorse

Curry bi uskoro mogao na parket

O. Lekić

Steph je nedavno počeo sa individualnim treninzima, ali niko i dalje sa sigurnošću ne može reći kada će u potpunosti biti spreman.

Za vikend nas očekuje polufinale Zapadne konferencije između Golden State Warriorsa i New Orleans Pelicansa u kojem su Ratnici veliki favoriti. 

S druge strane Pelicansi su i bez Cousinsa sa lakoćom savladali Nurkićev Portland sa 4:0 i ako ništa drugo, imali su nešto više vremena za odmor od Warriorsa koji su za nijansu teže preskočili San Antonio pobjedom u seriji 4:1. 

Steph nije bio na raspolaganju Steveu Kerru u okršaju sa Spursima, iako je počeo da radi individualne treninge sa loptom ali je vrlo teško očekivati njegov nastup u prvom meču polufinala Zapada.

Inače sjajni playmaker Warriorsa van je stroja od 23. marta ove godine a propustio je 14 posljednjih utakmica svoje ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi