Princ zadovoljan nakon Bošnjaka, protiv Širokog na pobjedu

Princ za SportSport.ba

Princ zadovoljan nakon Bošnjaka, protiv Širokog na pobjedu

M. Maksimović

Jedan od najiskusnijih igrača u košarkaškom prvenstvu Bosne I Hercegovine, bivši reprezentativac Vedran Princ trenutno je jedan od najvažnijih igrača u timu Zrinjskog. Koliko je njegovo prisustvo na parketu važno za Plemiće bez obzira i na godine i povredu koju je tek nedavno zaliječio pokazala je posljednja utakmica u kojoj je Zrinjski ubjedljivo porazio tim Bošnjaka.

“Kad god se ostvari pobjeda ne treba biti nezadovoljan. Moglo je ruku na srce biti i ubjedljivije, ali smo se na kraju malo opustili i gostima dopustili da s minus 28 dođu do minus 11, ali sve u svemu je dobro”, rekao je Princ za SportSport.ba.

Princ je u posljednje vrijeme imao malih problema sa povredom.

“Sad je dobro, iako nisam još potpuno spreman. Kada ću biti ne znam, potrebno je da dođe snaga”, kazao je, osvrćući se i na naredni meč u kojemu će Zrinjski igrati hercegovački derbi protiv Širokog.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

“Bit će teška utakmica, vidjeli ste da se Široki ljetos dobro pojačao, kao i da je nedavno razbio Kaknja koji je u posljednje dvije sezone potvrdio kbvalitet. Slijedi velika borba, a ja se nadam da ćemo im parirati i da ćemo adekvatno odgovoriti na njihovu trku i agresiju. Možemo pobijediti”, rekao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi