Problemi za Bullse: Markkanen van stroja

Sjajni Finac povrijedio lakat

Problemi za Bullse: Markkanen van stroja

Lauri Markkanen je prošle godine izabran sedmim pickom na draftu, a Minnesota Timberwolvesi su ga odmah trejdovali u Bullse.

Od kada je stigao u Chicago Lauri Markkanen pokazuje da će biti važan bio franšize iz "Vjetrovitog grada" u godinama koje dolaze.

Ipak, Bullsi će u novu sezonu morati ući bez svog mladog krilnog centra, s obzirom da je 21-godišnji Finac pretrpio težu povredu na jučerašnjem treningu.

"Lauri Markkanen je zadobio povredu lakta desne ruke na jučerašnjem treningu. Magnetnom rezonancom je utvrđeno da se radi o težem istegnuću. Pretpostavlja se da će van stroja biti od šest do osam sedmica", poručili su iz Chicago Bullsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije