"Bilo bi teško odbiti Kobea i Lakerse"

Košarkaš Indiane priznao

"Bilo bi teško odbiti Kobea i Lakerse"

Midhat Šljivak

Košarkaš Indiana Pacersa, Paul George, u prošloj sezoni je bio jedan od najboljih NBA košarkaša.

Sjajne statistike je imao ovaj krilni igrač, a na kraju naredne sezone NBA lige, George će biti zaštićeni slobodni igrač, te bi u slučaju vrhunske ponude mogao napustiti Pacerse. 

Već su počela povezivanja sa prelaskom u Los Angeles Lakerse, a i sam 23-godišnji košarkaš ne bi imao ništa protiv da zaigra za Lakerse sa Kobeom Bryantom.

"Moje srce je još uvijek u Indiani. Ja sam Pacer i nadam se da ću to i dalje biti. Sretan sam tu, ali naravno da bi bilo teško reći "ne" Kobeu", rekao je George koji je rođen u Kaliforniji.

Paul George je u prošloj sezpni NBA lige prosječno ubacivao preko 17 poena, a imao je blizu osam skokova i preko četiri asistencije po meču za Indana Pacerse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.