"LeBron me želio u ekipi, ali ja želim igrati protiv njega"
Foto: EPA

Jonathon Simmons o ponudi Cavaliersa

"LeBron me želio u ekipi, ali ja želim igrati protiv njega"

Jonathon Simmons je prošle sezone "eksplodirao" u dresu San Antonio Spursa. On je ovog ljeta ipak promijenio sredinu, napustio Teksas i potpisao trogodišnji ugovor sa Orlando Magicom.

Simmons je tako postao jedan od vođa ekipe sa Floride, ali je za novinare oktrio da je, prije nego što se odlučio za Orlando, ljetos imao priliku postati član Cleveland Cavaliersa.

Kako sam kaže, njega je pokušao "angažovati" ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James, ali je Simmons imao drugačije planove.

"Čak sam telefonom razgovarao sa LeBronom Jamesom. On mi je rekao da me žele u Clevelandu, ali ja sam mu poručio: 'Ne, ja želim igrati protiv tebe'...Želim igrati protiv elitnih igrača i za nekoliko godina postati kao oni. LeBron mi je odgovorio da poštuje moj izbor", izjavio je Simmons.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi