"Oduvijek sam mrzio Kobea Bryanta"

Kaman o Kobeu

"Oduvijek sam mrzio Kobea Bryanta"

Midhat Šljivak

Novi igrač Los Angeles Lakersa Chris Kaman priznao je kako je mrzio prvu zvijezdu ovog tima Kobea Bryanta.


"Oduvijek sam ga mrzio. Kada igrate protiv igrača kao što je on, Kevin Durant, LeBron James, ne volite ih jer su konkurenti. Ne volim igrati protiv njih, ali kada ste s njima u timu, to je potpuno druga priča. Oni su dobri momci", rekao je Kaman, te je dodao:

"Kobe trenira jako kako bi bio spreman. Dolazi na trening i veoma sam uzbuđen što ću igrati s njim. Nadam se da će biti ubrzo spreman", dodao je Kaman.

Kaman je u NBA stigao 2003. godine kao šesti pik Los Angeles Clippersa, a pored ovog tima u karijeri je igrao za Dallas i New Orleans.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.