"Osigurali smo opstanak, ali nema opuštanja"

Trener Igokee jasan

"Osigurali smo opstanak, ali nema opuštanja"

Šampion BiH gostovaće ekipi Mega Leksa u okviru 22. kola ABA lige.

Aleksandrovčani su pobjedom nad Zadrom uspjeli da obezbijede opstanak, ali i da sačuvaju šesto mjesto na tabeli. 

Ipak, "Igosi" u Sremsku Mitrovicu ne idu sa bijelom zastavom.

"Dobro smo trenirali cijelu sedmicu i maksimalno spremni ulazimo u meč protiv Mege. Mega je jedan od timova kojem je svaka pobjeda važna u borbi za opstanak. Evidentno je da su podigli nivo igre i u odbrani i u napadu, opredjeljeni su samo na jedan front više ne igraju evropske mečeve i sigurno sa više koncentracije ulaze u ove utakmice. Jako je bitno da odgovorimo pametno na njihov pritisak po cijelom terenu. Moramo neutralisati njihov ofanzivni skok. Mi moramo nametnuti svoj ritam, uvesti ih u igru pet na pet i pametnom igrom pokušati doći do pozitivnog rezultata", rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Košarkaš Aleksandrovčana Đorđe Milošević izjavio je da je Mega veoma kvalitetna ekipa, ali da njegov tim može iznenaditi.

"Obezbijedili smo opstanak u ligi ali mi se nećemo zadovoljiti time, u svakoj utakmici idemo na pobjedu i nadamo se petom mjestu što bi bila senzacija. Mega je mlada ekipa, popunjena na svim pozicijama. Pobijedili su nas u prvom dijelu sezone mislim da nam je to bila najlošija utakmica. Sada u Sremsku Mitrovicu idemo rasterećeni i pokušaćemo da ih iznenadimo i da dobijemo utakmicu. Mega je zaista jaka na svim pozicijama, dosta su agresivni ali ipak misllim da bi najvažnije bilo da zaustavimo njihov ofanzivni skok i brzu tranziciju", rekao je Milošević.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Meč između Mega Leksa i Igokee na programu je sutra od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi