Radmanović prešao u Bobcatse

Radmanović prešao u Bobcatse

Adnan Beganović

Srbijanski košarkaški reprezentativac i sada već bivši član LA Lakersa, Vladimir Radmanović, novi je košarkaš Charlotte Bobcatsa. 

Naime, u subotu kasno navečer Lakersi su poslali Radmanovića u Bobcatse u zamjenu za Morissona i Shenona Brauna.

Vladimir Radmanović imao je ugovor sa Lakersima do kraja slijedeće sezone, a Lakersi su njegovim odlaskom oslobodili oko 7 miliona u budžetu za slijedeću sezonu.

Srbijanski košarkaš je u redove Lakersa došao u sezoni 2006/07. Prošla sezona bila mu je najbolja u NBA karijeri, postizao je u prosjeku 8, 4 poena, dok je ove sezone bilježio slabe partije. U ovoj sezoni igrao je prosječno 16, 8 minuta i postizao 5, 9 poena po utakmici.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.