Radnik savladao Vogošću u Bijeljini

Treća pobjeda u sezoni

Radnik savladao Vogošću u Bijeljini

Košarkaši Radnika su danas u Bijeljini savladali Vogošću rezultatom 94:87 u posljednjoj utakmici 7. kola Prvenstva Bosne i Hercegovine.

Domaći tim je u prvoj četvrtini slavio sa 26:18, ali je Vogošća do odlaska na odmor uspjela da se potpuno vrati u egal i na poluvremenu je rezultat bio 45:44 za domaće.

U nastavku utakmice, Radnik je bio bolji tim na terenu i na kraju je stigao do treće pobjede u sezoni. Konačan rezultat bio je 94:87.

Najefikasniji pojedinac utakmice bio je kapiten Radnika Kokoruš sa 24 poena, a pratio ga je saigrač Jovanović sa četiri poena manje.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U timu Vogošće najviše su se istakli Tuljković sa 17 i Mustafica sa 15 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti