Radonjić: Moramo odigrati puno bolje u odbrani

Pred utakmicu u Aleksandrovcu

Radonjić: Moramo odigrati puno bolje u odbrani

Košarkaši Crvene Zvezde su neočekivano već u prvom kolu upisali poraz na Pecari. Nakon vice-prvaka BiH, Zvezda gostiju večeras kod prvaka, u Aleksandrovcu čeka Igokea.

U odnosu na utakmicu u subotu, večeras je Zvezda oslabljena neigranjem Raška Katića koji je zaradio povredu skočnog zgloba.

"Moramo pokaziti puno više nego u prvoj utakmici, pogotovo u defanzivi. Samo tako možemo pobjediti Igokeau. Kroz striktno ispunjavanje odbrambenih zadataka moramo da nametnemo naš stil kako bi i naše šanse za pobjedu porasle. Oslabljeni smo neigranjem Raška Katića ali šta je tu je. Svi ostali igrači su spremni i moraju nadomjestiti njegovo odsustvo. Sastav iz Laktaša je prošle sezone osvojio prvo mjesto u ligaškom dijelu, ta ekipa je malop izmjenjena, ali i dalje iskusna" tvrdi Dejan Radonjić trener Crvene Zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.