Radonjić: Navijači, dođite u Mitrovicu da zajedno slavimo

Trener Zvezde nakon druge pobjede u nizu

Radonjić: Navijači, dođite u Mitrovicu da zajedno slavimo

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde večerašnjom, drugom pobjedom u nizu finalne serije play-offa ABA lige nad ekipom Mega Leksa, ponovo su dokazali svoj kvalitet. Nedostaje im još jedna pobjeda kako bi se popeli na tron.

Crveno-bijeli nisu dozvolili protivniku da se razmaše kao u prvom meču. Jakom odbranom slomili su Mega Leks. U naredni meč će kako kažu ići samo sa jednim ciljem, a to je pobjeda i titula najboljeg tima u ABA ligi.

"U Mitrovicu idemo po treću pobjedu. Fantastična podrška sa tribina nosila nas je tokom oba meča. Želimo taj trofej a možemo ga imati već u narednoj utakmici. Mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo i tu treću pobjedu, ali pozvao bih navijače da dođu u što većem broju kako bi nas podržali. Nadam se da ćemo na kraju slaviti zajedno", rekao je za srbijanske medije trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

Naredni meč Mega Leks i Crvena zvezda igraju u ponedjeljak u Sremskoj Mitrovici sa početkom od 20.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi