Radonjić: Očekujem interesantan meč

Trener Zvezde uoči posljednjeg kola

Radonjić: Očekujem interesantan meč

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Cedeviti u okviru 14. kola TOP 16 faze Eurolige.

Beograđani su u prošlom kolu obezbijedili učešće u narednoj fazi takmičenja, dok je ekipa iz Zagreba odavno izgubila sve šanse za plasman u TOP 8.

I pored te činjenice crveno-bijeli će u ovaj duel ući sa ciljem da pobijede i tako naprave dobar uvod za naredne izazove.

"Uspjeh sam po sebi je da smo se kompletirali, iako ćemo igrati bez Quincyja Millera, koji ima lakšu povredu. Ipak, nadamo da će Marko Gudurić biti spremniji za utakmicu u Zagrebu. Očekuje nas novi duel, a odigrali smo ih puno ove sezone. Očekujem da će i ovaj biti interesantan, iako nema rezultatski značaj", rekao je Dejan Radonjić, trener Zvezde.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Utakmica između Cedevite i Crvene zvezde na programu je sutra od 19 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi