Radonjić poziva na oprez: Nema unaprijed upisanih bodova

Pred meč sa Bambergom

Radonjić poziva na oprez: Nema unaprijed upisanih bodova

Crvena zvezda će sutra (19h) ugostiti sastav Bamberga, a trener Dejan Radonjić poziva na oprez pred utakmicu 24. kola Eurolige.

Crnogorski stručnak ističe da se radi o kvalitetnom rivalu i da pozicija Bamberga na tabeli ne odražava vrijednost te ekipe.

Podsjetimo, Zvezda je nakon 23 odigrana kola šesta (13-10), dok je njemački tim 12. sa svega osam pobjeda.

"Stanje na tabeli i atmosfera podsjeća na onaj meč sa Žalgirisom, kada su pravljene analize da treba da dobijemo. Onda su oni nas pobijedili zasluženo i kasnije pokazali da je to bilo potpuno realno sa rezultatima koje su pravili. Mi smo najbolji svjedok loše procjene na startu sezone. Nismo na nivou naših najboljih izdanja, poštujemo Bamberg i idemo da napravimo iskorak i dođemo do pobjede", rekao je Radonjić.

On je dodao da je zdravstveni bilten bolji i da se uskoro očekuje povratak Dangubića.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Situacija je nešto bolja što se tiče Gudurića i Jovića. Vidjećemo koliko će realno moći da nam pomognu. Dangubić je počeo sa jačim treninzima, za desetak dana bismo mogli da ga očekujemo u timu", izjavio je Radonjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi