Radonjić: Unics je pokazao koliko vrijedi

Trener crveno-bijelih

Radonjić: Unics je pokazao koliko vrijedi

Crvena zvezda će u narednih sedam dana odigrati čak tri meča. Pored takmičenja u Euroligi, crveno-bijeli će imati i obaveze u regionalnoj ABA ligi.

Zvezda će se sutra (17 časova) u Kazanju sastati sa Unicsom u okviru 6. kola Eurolige, a potom i sa Cibonom i Bambergom.

Trener Crvene zvezde svjestan je kvaliteta Unicsa, koji je znatno pojačan dolaskom Browna i Johnsona.

"Očekuje nas duel protiv ekipe koja ima veliki kvalitet, i koja se u međuvremenu pred našu utakmicu dodatno pojačala angažovanjem Browna i Johnsona. Odigrali su nekoliko dobrih utakmica u Euroligi koje su gubili u neizvjesnim završnicama, ali koliko vrijede i mogu pokazali su pobjedom nad Fenerbahčeom u Istanbulu", rekao je Dejan Radonjić za klupski sajt.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Predvodi ih izvanredni Keith Langford koji igra u velikoj formi, ali je i ostatak tima izuzetno kvalitetan. Sačuvali su okosnicu tima iz prošle sezone u kojoj su podsjetiću, u konkurenciji klubova koji su sa velikim uspjehom igrali i samu završnicu Eurolige, obezbijedili plasman u Euroligu kroz svoje VTB takmičenje igrajući finale sa CSKA.

Međutim, želimo da odigramo sa dobrom energijom i da bez obzira na izuzetno naporan put, pružimo dobru partiju  u Kazanju", dodao je Radonjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi