8

Komentari (8)

Jadnimi
Lijepo je bilo čitati ovaj članak. Podsjeti nas na neke lijepe stvari i dobre ljude.
user1090
Danas se ključevi čuvaju za dajdžiće i amidžiće iz Lukomira, Sandžaka...
Plavi orkestar
E moj Rašo...kod nas udju u klub da iz njega nose a ne donose.Na vlasti sve bivši kokuzi pa se sad docepali i nose sve što se odnijeti moze.Gladan ih qurac pravio.
Kladionicar_iz_mira
Rašo legendo, vrati se
Rajvosa2019
Grad cine ljudi , a u SA se doselilo svakakve neke mrake - cigana - cobana - shiptara i sandjaklija , strasno
Sultan Sulejman
Rajvosa2019 lako je zakljuciti po nacinu izrazavanja da si ti jedno "vlasko-genocidno" kopile jer ovakav komentar neces cuti od bosnjaka! Vrijedjati, ponizavati druge i drugacije na nacionalnoj i vjerskoj osnovi nosi konotaciju fasizma koja je osudjena na propast! Sandzaklije su uvijek bile uz Bosnu i Hercegovinu a tako ce i ostati, vi retardi nastavite zivjeti u klozetu tamo vam je i mjesto ! Sandzaklija...
nightcry
sultan-kita, idi prodaji devize i vaučere na vječnu vatru...
Samoiskreno
Znate kako Kasumovic rjesava probleme ? Jednostavno ugasi klub.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.