Randolph produžio sa Memphisom

Randolph produžio sa Memphisom

Nakon što su igrači Memphis Grizzliesa sinoć upisali prvu pobjedu u doigravanju u historiji kluba, navijači ovog kluba su danas dobili još jednu lijepu vijest. Naime, Zach Randolph je prihvatio poroduženje ugovora.

Krilni centar Memphisa je produćio ugovor na još četiri sezone, a zaradit će 66 miliona eura. Ovaj 29-godišnjak je u klub stigao prije dvije sezone iz redova LA Clippersa, a u dvije sezone u dresu Memphisa imao je prosječno 20 poena i 11 skokova.

Pored Randolpha uprava kluba iz Memphisa je produžila i ugovore Rudyju Gayu (82 miliona dolara) i Mikeu Conleyju (40 miliona), dok se u narednium danima očekuje da to isto učini Marc Gasol kojem ugovor istječe na ljeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti