Raptorsi izgubili meč nakon 15 pobjeda, a Lowry ne shvata: Bili smo kao zombiji na terenu

Zvijezda iz Toronta ne zna šta se desilo

Raptorsi izgubili meč nakon 15 pobjeda, a Lowry ne shvata: Bili smo kao zombiji na terenu

M. Šljivak

Toronto Raptorsi poraženi su sinoć u Barclays Centru od Brooklyn Netsa rezultatom 101:91.

Aktuelni šampioni NBA lige tako su doživjeli poraz nakon 15 uzastopnih pobjeda, a zvijezda Raptorsa Kyle Lowry ne može da vjeruje da je igra njegovog tima tako loše izgledala.

"Bili smo kao zombiji na terenu", rekao je Lowry i nastavio je:

"Nismo igrali dobro večeras. Promašivali smo čiste šuteve, nismo bili agresivni. Svaka čast Netsima koji su nas nadigrali i pobijedili", istakao je Lowry.

Usprkos porazu Raptorsi su i dalje čvrsto na drugoj poziciji Istočne konferencije. Nakon 55 utakmica imaju omjer od 40 pobjeda i 15 poraza.

Najbolji tim lige je ispred njih. Milwaukee Bucksi imaju omjer 46-8, dok od prvaka još jedino bolji omjer imaju Los Angeles Lakersi (41-12).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi