Zaustavite sve: Kyle Lowry pogodio najnevjerovatniju trojku ikada
Foto: EPA

Postavlja se pitanje kako...

Zaustavite sve: Kyle Lowry pogodio najnevjerovatniju trojku ikada

S. Grebović

Sinoć je širom američkjog tla odigrano sedam utakmica najjače košarkaške lige na svijetu, a uzbuđenja nije nedostajalo.

Više smo se prestali čuditi čarobnim partijama Luke Dončića, koji igra kao da je u NBA dugi niz godina. 

Slovenac je sinoć ubacio 35 poena i tom učinku dodao osam skokova i sedam asistencija u pobjedi nad Portlandom 120:112. U ovoj je utakmici bivši igrač Real Madrida postavio rekord po broju ubačenih trojki (8 od 12).

Ipak, nije samo on bio čarobnjak protekle noći. Košarkaš Toronto Raptorsa, Kyle Lowry je u meču protiv Washington Wizardsa pogodio jedan potpuno nemoguć šut.

Aktuelni prvaci NBA lige su ubacili nestvarnih 140 poena, a playmaker Raptorsa je svoj doprinos ovoj pobjedi dao ovom trojkom, za koju nema adekvatnog opisa.

Pogledajte...

Top Komentari

DylanDog
Kao Rori Delap...
2 3
premium
Ko ima sreće ni u hali nije gladan haha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi