Rashaun Davis potpisuje za HKK Široki?

Mogućnost potpisa suradnje na vidiku

Rashaun Davis potpisuje za HKK Široki?

HKK Široki ovih dana bi mogao dobiti sjajno pojačanje na poziciji organizatora igre. 

Kako piše facebook stranica HKK Široki - ponos Hercegovine, koja je jako dobro upoznata sa situacijom u i oko kluba, dosadašnji organizator igre mađarskog tima Kaposvari, Amerikanac Rashaun Davis trebao bi skoro obući dres najtrofejnijeg bh. kluba.

Ovaj košarkaš je u prošloj sezoni imao sjajne brojke u mađarskom prvenstvu od 16,5 poena, 2,9 skoka i 4,8 asistencija po meču i sigurno bi predstavljao vrijedno pojačanje za klub s Pecare. 

Prije Kaposvarija Davis je igrao u Rogaškoj gdje je također bio jedan od najboljih košarkaša tijekom tri sezone u kojima je nastupao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi