Raspjevani Jazzeri
Deron Williams

NBA košarkaška liga

Raspjevani Jazzeri

Nakon nešto slabijeg starta u sezoni, Utah Jazz pokazala je da je i dalje ozbiljan konkurent barem za finale Zapada, te je u Salt Lake Cityu protiv Denvera ubilježila desetu pobjedu nizu.

Povratkom Carlosa Boozera Utah se čini nezaustavljivom. Trener Jerry Sloan dugo nije mogao računati na usluge povrijeđenih Boozera, Derona Williamsa i Andreja Kirilenka, a sad kad su sva trojica u ekipi Utah djeluje zaista moćno.

Protiv Denvera Williams je sa 25 poena i 11 asistencija bio najefikasniji, Boozer je dodao devet poena i 16 skokova, a sve bolji Ronnie Brewer 16 koševa. Kod poraženih, J. R. Smith najefikasniji sa 27 poena.

Rezultati
Boston – Cleveland                105:94
Charlotte – Atlanta                 98:91
Chicago – Milwaukee             117:102
Toronto – Miami                     102:108
Orlando - New Jersey           105:102
Detroit - Golden State           108:91
Houston – Phoenix                116:112
San Antonio – Washington    100:78
LA Lakers - Minnesota         110:90
Utah - Denver                      97:91

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.