Razmažene NBA zvijezde se žale na sobe i hranu u hotelu

Čini se da su malo pretjerali

Razmažene NBA zvijezde se žale na sobe i hranu u hotelu

E. Čaušević

NBA liga će se konačno nastaviti nakon četiri mjeseca pauze, a svi mečevi će biti odigrani u Disney Worldu u Orlandu.

Ekipe ovih dana polako pristižu u Orlando gdje se uskoro očekuje nastavak sezone. Svi klubovi su dobili upute da mogu povesti maksimalno po 37 osoba, a u timu može biti 17 košarkaša.

Jasno je da nije moglo biti mjesta za sve uposlenike jer su kapaciteti smještaja ograničeni. No, već po dolasku u Orlando mnogi košarkaši su se počeli žaliti na smještaj, te hranu koju imaju u hotelu.

Sve je počeo košarkaš Denver Nuggetsa, Troy Daniels, koji je objavio fotografiju hrane koju je dobio, te je poručio da nema šanse da LeBron James pristane da pojede nešto takvo.

Nakon toga ostali košarkaši krenuli su da "rešetaju" s kritikama. Enes Kanter je snimao svoju sobu i nije mogao da vjeruje da je tako skromna iako ruku na srce ne izgleda tako loše kao što oni predstavljaju.

"Tu moramo provesti sljedeća tri mjeseca. Neka nam je Bog na pomoći", poručio je Kanter.

Jedini koji je ostao skroman do kraja bio je Patrick Beverley koji je poručio da je ova soba totalno u redu i da igrači imaju tu sve što im treba. Mnogi su poručili da su NBA košarkaši pokazali koliko su razmaženi luksuzom koji imaju u svojim životima, te da im ni sasvim dobre hotelske sobe nisu dovoljne.

Top Komentari

Vedad10
Ne rise Enes majke ti!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi