Real preokretom do pobjede nad Armanijem

Novi poraz Milaneza

Real preokretom do pobjede nad Armanijem

Madridski Real večeras je u svojoj dvorani nakon preokreta uspio savladati milanski Armani Exchange rezultatom 76:67 u okviru 14 kola košarkaške Eurolige.

Španjolski tim je u prvom poluvremenu ove utakmice bio u kontra ritmu, nisu nikako domaći košarkaši uspijevali povezati konce u napadačkoj igri što su iskusni gosti znalački kažnjavali. Milano je vodio 39:30 na poluvremenu a u jednom trenutku imali su i 14 koševa viška.

Ipak, Milanezi su napravili ono što su uradili već nekoliko puta u zadnjim utakmicama. Odlično prvo poluvrijeme nisu uspjeli naplatiti, opet su doživjeli veliki pad u nastavku i opet zabilježili uvjerljiv poraz ubacivši samo 28 poena u nastavku. 

Sjajni Campazzo sa 7 poena ali 12 asistencija i fantastičnom obranom kojom je "udavio" Chacha Rodrigueza bio je najbolji igrač Reala. Randolph je ubacio 16, a Jordan Mickey 15 koševa za madridski tim. S druge strane 22 koša ubacio je Micov, a neuništivi Scola dodao je 11 za Milano. 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti