Real trojkom u posljednjim sekundama srušio Panathinaikos, Maccabi lagano protiv Gran Canarije
Maccabi je na svom terenu kontrolisao utakmicu protiv Gran Canarije od prve do zadnje minute.

Sjajne utakmice

Real trojkom u posljednjim sekundama srušio Panathinaikos, Maccabi lagano protiv Gran Canarije

Esmer Oštraković

Večeras su odigrane utakmice 29. kola Eurolige, a pobjede su ostvarili Real Madrid i Maccabi Tel Aviv.

Panathinaikos je na svom terenu u derbiju poražen od Real Madrida, dok je Maccabi, također na svom terenu ostvario veliku pobjedu protiv Gran Canarije.

Već u prvoj četvrtini Panathinaikos je stekao veliku prednost, a nakon prvog poluvremena vodili su sa 45:33. Ipak u drugom poluvremenu gosti iz Madrida su počeli igrati dosta bolje, te su na kraju, trojkom u posljednjim sekundama susreta ostvarili pobjedu na teškom gostovanju.

Maccabi je na svom terenu kontrolisao utakmicu protiv Gran Canarije od prve do zadnje minute. Nakon prvog poluvremena vodili su sa 48:30. U drugom poluvremenu svoju prednost su konstantno povećavali, te je susret završen njihovom pobjedom od 90:55.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti