Real u zadnjoj četvrtini slomio otpor Crvene Zvezde

Tim iz Madrida prejak za Beograđane

Real u zadnjoj četvrtini slomio otpor Crvene Zvezde

Košarkaši Crvene Zvezde večeras su u Štark Areni poraženi od madridskog Reala rezultatom 60:75.

Posljednja četvrtina koju je domaći tim izgubio čak 26:8 odlučila je ovu utakmicu. Potpuni pad u igri domaćih koji su tri četvrtine i više nego dobro parirali skupom gostujućem timu učinili su to da bodovi odu u Madrid. 

Na ulasku u završni period ove utakmice Zvezda je imala prednost od 3 koša i bila je u sjajnom zamahu te se činilo da bi domaćini mogli skinuti još jedan veliki euroligaški skalp ali na kraju je razlika kojom je Real slavio malo i previše u odnosu na ono što se vidjelo na parketu. 

Llull sa 16 poena najefikasniji kod Reala, Fernandez je dodao 12 a Tavares 11 uz nekoliko spektakularnih blokada. Baron sa 17 najbolji kod Zvezde dok je Brown dodao 14 koševa. 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi