Mladi član KK Spars

Reljić: Bosna je uigranija od nas

S. Mlaćo

Sparsi su se protiv Bosne Royal Jelly (65:81) držali samo u prvoj četvrtini te na početku druge, ali onda su potpuno pali.

Nisu izabranici Marka Trbića imali riješenje za razigranu i efikasnu Bosnu, pa im nije uslijedilo ništa drugo nego svojim protivnicima pružiti ruku na zasluženoj pobjedi. Mladi Pavle Reljić upisao je četiri poena, a nakon utakmice nije krio tugu zbog poraza.

"Ušli smo sa dosta samopouzdanja misleći da možemo da pobijedimo, ali očigledno da smo doveli dosta novih igrača i da to još nije uigrano. Imali smo snage, držali se prvo poluvrijeme, ali to nismo nastavili iz nekih neobjašnjivih razloga. Bosna je uigranija", kazao je mladi član Sparsa Pavle Reljić.

Sada slijedi pauza, a Sparsi će 10. januara odigrati zaostali susret protiv Kaknja.                                           "Spremamo se 10. januara protiv Kaknja, a sada ćemo na mali odmor", jasan je bio Reljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije