Iskusni član Sparsa za SportSport.ba

Jovanović: Dobro poznajem Bosnu, bit će zanimljivo

Samir Mlaćo

Iskusni Zlatko Jovanović posljednje je pojačanje KK Spars, a svoj debi u dresu novog tima Jovanović će imati sutra u 10. kolu Lige 10 protiv Bosne Royal Jelly.

Jovanović se sjajno uklopio u momčad Sparsa, a od njega u ovom timu mnogo očekuju u sutrašnjem gradskom derbiju.

"Drago mi je da sam ovdje, atmosfera je radna, ali i drugarska. Sutra nas očekuje jedna bitna i dobra utakmica protiv ekipe Bosne, a mislim da je najbitnije da bude kvalitetna utakmica. Bit će zanimljivo uz utakmicu punu ritma, Bosna je prva i ja se nadam povoljnom rezultatu protiv nas", kazao je Jovanović za SportSport.ba.

Vrlo dobro poznaje Bosnu za koju je nekad nastupao, a sa nekim od proivničkih igrača  je i igrao.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Sa Šturanovićem sam igrao, Vasiljevića i Ikonića znam dobro, a Gvozdić je odličan trener. Znam i neke mlađe momke, protiv nekih sam i igrao, ali na terenu ćemo vidjeti ko je bolji", dodao je iskusni košarkaš. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti