Repeša: Pokazali smo karakter

Zadovoljan nakon teške pobjede nad Sienom

Repeša: Pokazali smo karakter

Unicaja je uspjela doći do pobjede nad Sienom nakon produžetaka, iako se činilo u jednom trenutku drugog poluvremena da su gosti dosšli do nedostižne prednosti, momčad Jasmina Repeše se vratila.

Nakon takvog ishoda Repeša je morao biti zadovoljan, kao i činjenicom da je Unicaja izbjegla drugi domaći poraz.


"Jako sam sretan, ne samo zbog rezultata, večeras smo pokazali i karakter, što je jako važno. Najvažnije to što smo se vratili u utakmicu kada se to činilo nemogućim," rekao je Repeša. 

 

Stavio je Repeša do znanja da u njegovom timu nema igrača koji uživaju privilegije.

"U ovom timu nema privilegija ni za jednog igrača. Svi moraju da rade i budu koncentrisani svaki dan. Gist je bio mnogo bolji večeras, ali je imao malo pogreški. Podrška je bila fantastična. Atmosfera u kojoj se najviše osjećam kao kod kuće. Najbolje se koncentrišem kada imam viška adrenalina," završio je Repeša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.