Rešidović i Klještan napustili Student

Neprilike za mostarski klub

Rešidović i Klještan napustili Student

U mostarskom SKK Student burno je zadnjih dana. Kako SportSport.ba saznaje, nakon što je prvi playmaker Desmond Washington otišao u Poljsku, klub su zadnjih dana napustila još dva pojačanja Edin Rešidović i Željko Klještan.

Bivši kapetan Bosne Edin Rešidović i bivši košarkaš Igokee i Čapljine Željko Klještan klub su napustili navodno nezadovoljni statusom u klubu. Ova dva košarkaša u Student su došli krajem ljeta kada su u kubu saznali da nitko iz KSHB neće igrati Premijer ligu i kada je odlučeno da će Mostarci ostati u ligi.

U kratkom vremenu provedenom u Studentu Rešidović i Klještan su par puta bili udaljeni iz sastava navodno zbog kršenja klupske discipline pa je dvojac nezadovoljan takvim odlukama napustio klub. Još nije poznato hoće li Student dovoditi nove košarkaše na njihova mjesta, a pred klubom je utakmica s direktnom konkurentom za opstanak u ligi sa srebreničkom Gradinom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi