Član KK Bosna Royal Jelly

Rešidović: U našoj kući možemo pobijediti Slobodu

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jelly sutra će u Maloj dvorani Skenderije u okviru finala sistema A Kupa BiH ugostiti tuzlansku Slobodu.

Upravo ova dva tima u subotu su odigrala meč Lige 10, a Tuzlaci su u svom Mejdanu slavili pobjedu rezultatom 77:64. U redovima popularnih Studenata ipak vjeruju da sutra oni mogu kraj susreta dočekati kao pobjednici.

"Atmosfera u ekipi je vrhunska, a u Tuzli nismo odigrali na svom nivou. Poštujemo šta trener traži od nas i očekujemo pobjedu u sutrašnjoj utakmici. Imamo par problema sa povredama, a Sloboda je sigurno dobra ekipa, međutim, sutra će bit naš teren i naša kuća, te želimo pobijediti", kazao je za SportSport.ba član KK Bosna Royal Jelly Edin Rešidović te ujedno pozvao navijače da sutra podrže njega i njegove saigrače. 

Sutrašnji meč igra se sa početkom u 18:30 sati. 

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi