Rezerve SAD-a kreću u kvalifikacije

Objavljen popis

Rezerve SAD-a kreću u kvalifikacije

M. Šljivak

Mike Fratello objavio je popis od 12 košarkaša na koje će računati u reprezentaciji Sjedinjenih Američkih Država u kvalifikacionim utakmicama za FIBA AmeriCup.

Očekivano, na popisu nema NBA zvijezda. Fratello uglavnom računa na igrače koji igraju u Razvojnoj ligi, a za kvalifikacije Amerikanci su pozvali ovih 12 košarkaša:

Jaylen Adams (Wisconsin Herd); Justin Anderson (Long Island Nets); Cody Demps (Stockton Kings); Kyle Fogg (Beijing Royal Fighters); Abdul Gaddy (Oklahoma City Blue); Devon Hall (Oklahoma City Blue); Jalen Jones (Capital City Go-Go); J.P. Macura (Canton Charge); Eric Mika (Stockton Kings); Ivan Rabb (Westchester Knicks) Levi Randolph (Canton Charge) i James Webb (Iowa Wolves).

SAD će u kvalfikacijama za FIBA AmeriCup igrati dvomeč s Portorikom, a utakmice su na rasporedu 20. i 23. februara.

Top Komentari

ALLSTAR
Dje Musa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije