Riley Curry na press konferenciji zasjenila oca Stepha

Dvogodišnja curica

Riley Curry na press konferenciji zasjenila oca Stepha

Golden State Warriorsi pobjedom od 110:106 poveli su s 1:0 u finalnoj seriji Zapadne konferenciji. Prvo ime pobjedničkog tima bio je Stephen Curry koji je ubacio 34 poena.

Upravo je prva zvijezda Ratnika nakon utakmice na press konferenciji odgovarala na novinarska pitanja, ali pred predstavnike sedme sile Curry nije stigao sam. Došao je sa svojim dvogodišnjom kćerkom Riley.

eAT0ahXxDQw

NBA košarkaši znaju, poslije velikih nastupa, pred novinare doći s djecom. ali mala Riley uopšte nije poput ostalih takvih primera.

eAT0XAM9gHJ

Za razliku od ostalih mališana koji obično šute kćerka Stephena Curryja bila je prilično slobodna, šunjala se ispod stola, prekidala pitanja novinara, a nakon jednog i - zijevala.

Zar je pitanje bilo tako dosadno?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.