Rip Hamilton izgubio mjesto u rotaciji Bullsa

Veteran prolazi kroz teške trenutke u karijeri

Rip Hamilton izgubio mjesto u rotaciji Bullsa

Veteran Bullsa i jedan od najboljih šutera u NBA ligi u posljednjih desetak godina izgubio je svoje mjesto u rotaciji Bullsa. 

Hamilton nije igrao na sinoćnjem susretu sa Netsima, a Bullsi su tokom čitave sezone pokušavali tradeovati beka šutera. Međutim u tome nisu uspjeli, a Hamilton vjerovatno neće imati zapaženu ulogu u ovom doigravanju Bullsa. 

 

"Propustio je dobar dio sezone. Pokušali smo ga ubaciti u rotaciju u nekim utakmicama pred kraj regularnog dijela sezone kako bi se vratio u ritam. Moramo biti strpljivi sa njim," rekao je trener Bullsa Tom Thibodeau. 

 

Hamilton je u prvom susretu igrao svega sedam minuta. Minute na pozciji beka šutera podijelili su Marco Belinelli i Nate Robinson. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.