Ristić drugo pojačanje Crvene zvezde

Centar u Beogradu

Ristić drugo pojačanje Crvene zvezde

E. Škorić

Srpski košarkaš Dušan Ristić novi je igrač Crvene zvezde, potvrdio je klub.

Ristić je drugo pojačanje Zvezde u ovogodišnjem prelaznom roku, a visok je 214 cm i igra na poziciji centra.

"Velika mi je čast da saopštim da ću svoju košarkašku karijeru nastaviti u klubu u kojem sa odrastao i sa uspehom nosio dres svih mlađih kategorija. Posle četiri godine studija i igranja košarke na jednom od najboljih američkih univerziteta spreman sam da ponovo obučem Zvezdin dres i postanem deo crveno-bele porodice", rekao je Ristić.

Karijeru je počeo u Staru iz Novog Sada, a kao izuzetno talentovan po dolasku u Beograd prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a nakon četvorogodišnjeg školovanja u Arizoni, gdje je takođe sa velikim uspjehom igrao i za košarkaški program čuvenog univerziteta, odlučio je da se vrati u Srbiju i nastavi karijeru u Zvezdi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi