Halilović nastavio sa odličnim partijama u francuskom prvenstvu

U dresu levalloisa

Halilović nastavio sa odličnim partijama u francuskom prvenstvu

H. Zilić

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Halilović imao je još jednu odličnu rolu u dresu Levalloisa.

U sinoćnjem duelu protiv Roannea, Halilović je bio jedan od najboljih pojedinaca u svojoj ekipi, a meč je okončao sa 16 poena i pet skokova, no nažalost to nije bilo dovoljno Levalloisu koji je poražen od Roannea sa 85:76.

Sigurno da forma Halilovića raduje i selektora Bosnića pred kvalifikacione mečeve naše selekcije protiv Litvanije u kvalifikacijama za Mundobasket.

Ovome dodajmo da sinoćni poraz nije puno poremetio Levallois koji je ostalo na liderskoj poziciji sa omjerom od 15 trijumfa i pet poraza, ali i meč više imaju od Asvela koji je na omjeru 13 trijumfa i šest poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi