Rocketsi planiraju "lov" na LeBrona

Ostaju li Cavsi ponovo bez Kralja?

Rocketsi planiraju "lov" na LeBrona

Houston Rocketsi trenutno imaju najbolji omjer u NBA ligi (25-5), ali čelnici teksaške ekipe smatraju da im je potrebno još pojačanja. I to ne bilo kakvih nego onih najvećeg kalibra.

Naine, generalni menadžer Rocketsa Daryl Morey, navodno, planira krenuti u "lov" na LeBrona Jamesa po završetku sezone.

Kralj bi narednog ljeta mogao biti slobodan igrač, a Rocketsi se, uz Lakerse, pominju kao najozbiljniji kandidati za njegov angažman.

USA Today je tako saopštio da čelnici Rocketsa smatraju da imaju realnu šansu da na ljeto preotmu Jamesa od Clevelanda.

Houston će po završetku seozne morati ponovo pregovarati i sa Chrisom Paulom kako bi ga zadržali u ekipi, tako da je očigledno pred upravom ove ekipe izuzetno izazovno ljeto.

Podsjetimo, LeBron James će po završetku ove sezone imati pravo "napustiti" trogodišnji ugovor sa Cleveland Cavaliersima.

LeBron James, iako već veteran, ne pokazuje znakove opadanja forme, a u dosadašnjem dijelu sezone u prosjeku bilježi 28.4 poena, 9.2 asistencije i 8.2 skoka po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi