Rocketsima će trebati dvije lopte: Russell Westbrook trejdovan u Houston!

Još jedna velika razmjena u NBA ligi

Rocketsima će trebati dvije lopte: Russell Westbrook trejdovan u Houston!

OKC je trejdovao svog najboljeg igrača Russella Westbrooka u Houston Rocketse, saopštio je ugledni ESPN-ov novinar Adrian Wojnarowski.

U zmajenu za Westbrooka Thunder je dobio iskusnog playmakera Chrisa Paula, pikove prve runde drafta 2024. i 2026. godine, te prava na zamjenu pikova prve runde 2021. i 2025. godine.

Wojnarowski je dodao i da su Westbrook i njegov menadžer radili zajedno sa generalnim menadžerom Thundera Samom Prestijem kako bi "završili" njegov trejd u Houston.

Inače, Westbrookov trejd dolazi kratko nakon što je Paul Gaorge trejdovan u Clipperse i sada je jasno da je OKC krenuo u potpuni "remont" ekipe.

Russell Westbrook se srdačno pozdravio sa navijačima OKC-a, a sada se mnogi pitaju kako će se "uklopiti" sa velikom zvijezdom Rocketsa Jamesom Hardenom s obzirom da je riječ o dvojici igrača koji ne mogu bez lopte u rukama.

Inače, Harden i Russell Westbrook su svojevremeno bili saigrači u Okladhoma City Thunderu. Ipak, tada Harden još uvijek nije bio velika zvijezda...

Top Komentari

Hep333k
"Tada Harden još uvijek nije bio velika zvijezda." Gdje si ti školu završio Pašiću? Mada, uzev u obzir većinu koja prati ovaj portal ti si poprilično pismen. Podoban što bi rekli.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi