Rođendanska torta "otkrila" novog trenera Los Angeles Lakersa?
Foto: Screenshot

Lue i James ponovo udružuju snage?

Rođendanska torta "otkrila" novog trenera Los Angeles Lakersa?

Los Angeles Lakersi nisu uspjeli doći do play-offa ni nakon što su svojoj ekipi pridodali najboljeg košarkaša današnjice LeBrona Jamesa.

Istina, Lakersi nisu imali ni sreće sa povredama, ali je novi neuspjeh bio previše za čelnike franšize, pa je treneru Lukeu Waltonu uručen otkaz.

Luke Walton nije dugo bio bez angažmana pošto je vrlo brzo preuzeo ekipu Sacramento Kingsa, dok Lakersi još uvijek nisu dobili novog trenera.

Špekuliše se međutim da bi to mogao biti Tyronn Lue koji je vodeći Cleveland Cavalierse i LeBrona Jamesa stigao do titule NBA šampiona 2016. godine.

Iako Lue još nije postavljen za trenera Lakersa, čini se da mnogi vjeruju da će on to sigurno biti.

Tako je Lue prošlog vikenda proslavio 42. rođendan, a rođendanska torta koju je dobio izrađena je upravo na temu Lakersa.

Lue se nasmijao kada je vidio tortu, ali se nije previše bunio što je ona u znaku franšize iz Grada anđela.

Istina, Tyronn Lue je kao igrač branio boje Lakersa, ali je u ovoj ekipi proveo tek mali dio svoje karijere. Lue je član Los Angeles Lakersa bio od 1998. do 2001. godine, da bi nakon toga nosio dresove Wizardsa, Magica, Rocketsa, Hawksa, Mavericksa i Bucksa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi